Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Erol Yıldırım Kimdir?

Erol Yıldırım Kimdir?

haber haber - - 3 dk okuma süresi
10 0

Erol Yıldırım, 1984 yılında Sivas’ta doğmuştur. 2001 yılında Haydarpaşa Lisesinden mezun olduktan sonra üniversite hazırlık kursuna katılmak için iş hayatına atılmıştır. Aynı yıl S.İ.A. Medya Grup bünyesinde yer alan Evleniyoruz adlı derginin reklam departmanında çalışmaya başlamıştır. Hem iş hayatını hem de üniversite eğitimini bir arada sürdürerek 2005 yılında Beykent Üniversitesi’nden mezun olmuştur.

2006 yılında kendi işini kurma düşüncesi ile 6 ay boyunca yoğun araştırmalar yapmıştır. Erol Yıldırım, bir aile dostunun kına gecesine katıldığında organizasyonun çok kötü organize edildiğini fark etmiştir ve kendisine “Düğün, nişan, doğum günü ve açılış gibi birçok alanda organizasyon yapılıyor ancak kına gecesi organizasyonu neden yapılmıyor?” diye sormuştur.

Ardından, “Kına Gecesi Organizasyonları” hakkında bir araştırma yaparak, ilerlemesi gereken yolun bu olduğuna karar vermiştir. Erol Yıldırım, 2007 yılının şubat ayında “Kına Organizasyon” Markası ile sektöre giriş yapmıştır. 2007 yılında “Kına Organizasyon” markası ile evlilik fuarlarına katılmıştır. “Kına Gecelerinin de Artık Organizasyonu Yapılıyor” manşetleri ile basında yer alan Erol Yıldırım, kendi sektöründe bir öncü olmayı başarmıştır.

Sektörün öncü ismi olduktan sonra “Kına Organizasyon” markasını “Kına Organizasyon Erol Yıldırım” olarak değiştirmiştir. Evlilik sektöründen bir de “Kına Gecesi Sektörü” çıkararak Türkiye genelinde binlerce yeni firma açılmasının da öncüsü olmuştur. Erol Yıldırım, içlerinde Mert Fırat ve İdil Fırat, Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan, Zahide Yetiş, Yeliz Yeşilmen, İpek Tanrıyar, Oya Ünustası, İpek Özkök, Şafak Özbir olmak üzere birçok ünlü ismin kına gecesini başarıyla organize ederek Sözcü, Hürriyet, Son Dakika ve CNN Türk gibi birçok haber sitesinde manşet olmuştur.

Elde ettiği başarılara yenilerini eklemek ve kendini geliştirmek için başta Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere dünya genelinde düzenlenen evlilik fuarlarına katılmaktadır ve yenilikleri Türkiye ile buluşturmaya devam etmektedir. Evliliğin ilk basmağı olan ve geleneklerimizde ayrı yeri olan kına geceleri, “Kına Organizasyon- Erol Yıldırım” markası ile artık daha şık ve daha özel hale getiriliyor. Ünlü Organizatör Erol Yıldırım, “Kına Organizasyon Erol Yıldırım” markası ile “Türkiye`nin İlk Kına Gecesi Organizasyonu Firması” unvanıyla tüm Türkiye`ye hizmet vermeye devam etmektedir. Erol Yıldırım hakkında daha fazla bilgi almak için “erolyildirimofficial” instagram hesabını takip edebilir ve Erol Yıldırım Resmi Web Sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar