Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. İnşaat Sektörünün Başarılı İsmi: İshak Ayhan

İnşaat Sektörünün Başarılı İsmi: İshak Ayhan

haber haber - - 2 dk okuma süresi
9 0

Saygınlar inşaat ülkemiz için oldukça önemli bir inşaat şirketi. Kurucusu İshak Ayhan bu noktada oldukça yoğun çalışmış ve şirket bu yoğun çalışma ile bugün ki haline gelmiş. Uzun yıllardır bu sektörde olan ve adından söz ettiren İshak Ayhan birçok başarısı ile ülkemiz için de gurur kaynağı.

20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve birçok başarılı projeye imza atan firma Bakım Onarım İşleri, Yollar, Köprüler, Kavşaklar, Arıtma Tesisleri, Konut Yapımı, Her türlü Altyapı İşleri ve Rekreasyon Alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Bünyesinde güçlü ortaklıklar kurmuş olup bu ortaklıkları, karşılıklı güven ve iş birliği ile uzun yıllar sürdüren şirket, projelerinde beklenenin üstünde performans sergileyerek kendi adından söz ettirmiştir.

Özgün bakış açısı ve kültürel birikim ile birçok projeye imza atan şirket uzman kadrosu ile de dikkat çekmekte. Profesyonel ekibi ile yoğun bir şekilde çalışan İshak Ayhan ve ekibi, gelişmiş iş makineleri ve ekipmanları ile bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarının da getirdiği özgüvenle her türlü taahhüt ve inşaat işlerinde hizmet vermeye hazırdır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir