Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Dopdolu Geçen Bir Sezon Geride Kalırken

Dopdolu Geçen Bir Sezon Geride Kalırken

ozge ozge - - 2 dk okuma süresi
54 0

Dopdolu Geçen Bir Sezon Geride Kalırken

2021- 2022 yılında Türkiye Futbol liginde çok önemli olaylar ve gelişmeler yaşandı. Şampiyon yapanlar, ligde tutunmaya çalışanlar, tff 2.ligi kasıp kavuranlar hakkında birçok önemli ve sıcak gelişmeler yaşandı. Spor basınında manşetlere sebep olan olaylar taraftarlar açısından sıkı bir şekilde takip edildi. Tff 2.liginde Pendik spor beyaz grupta, Sakarya spor ise kırmızı grup kategorisinde şampiyonluğa kadar uzandılar. Normal şartlarda sezon heyecan dolu dakikalar yaşatırken birçok futbolcu ise takımını zirveye götürdü.

Dopdolu Geçen Bir Sezon Geride Kalırken

Dopdolu ve heyecanlı bir sezon geride kalırken  yaşanan karşılaşmalar ile değerlendirmeler yapılmaya devam ediyor. Kimileri play offta tutunmaya çalışırken bazıları ise takımını tek başına liderliğe taşıdı. Kimisinin yolu ise dört büyüklerden olan Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile kesişti. Ancak isminden her zaman söz ettiren oyuncular ligde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2021- 2022 Sezonunda Adı Geçen Oyuncular

İlk sırada yer alan İbrahim Sürgülü stoper olmasına rağmen attığı muhteşem goller ile hafızalara kazındı. Tahir Babaoğlu ise 2.ligde yıldızlaşan isimlerden oldu. Muhammed Demirci ise ikinci dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Trabzonspor alt yapısında yetişen Ahmet Eren ise sol kulvar da etkisini yüksek seviyede ortaya çıkardı. 2021 ve 2022 sezonunda öne çıkan gelişmeler ve oyuncular TFF tarafından bu şekilde ele alındı. noktabet güvenilir mi

Formun Üstü

Formun Altı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir