Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Dijital Windows ile Kutulu Arasındaki Fark
Genel

Dijital Windows ile Kutulu Arasındaki Fark

vadi vadi - - 7 dk okuma süresi
23 0

Windows 10 Pro en ucuz lisans imkânları için doğru adrestesiniz. enucuzlisans.com ile uygun fiyatlarla kaliteli hizmet alabilirsiniz.

Windows 10, sürekli bilgisayarla iletişim halinde olduğumuz için günlük hayatımızda oldukça yer edinmekte. İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminden dolayı günün çoğunluğunu bilgisayar başında geçirmekteyiz. Geçirdiğimiz vakti en verimli şekilde kullanmak için iyi bir cihaza sahip olmamız gerekiyor.

İyi bir yazılım için de muhakkak orijinal sürümlere sahip olmalısınız. Korsan yazılımlar meydana yüzlerce sorun getirebilmektedir. Bundan dolayı bilgisayar başında geçirdiğimiz vaktin işkenceye dönüşmemesi için orijinal yazılım tercih etmeliyiz. Orijinal yazılımlarla birlikte kişisel verilerinizi koruma altına alırsınız. Orijinal lisansla birlikte bilgisayarınızın performansı da artar.

Günümüzdeyse orijinal olarak dijital lisans kutu lisans anahtarlarına göre daha çok tercih edilmekte. Dijital lisans, kutu lisansa göre daha ucuz olduğundan dolayı işletim sistemine yüklü para vermek istemeyenlerin tercihi olabiliyor. Kutulu lisansa verilecek bütçenin grafik kartı gibi donanımlara yatırılması dijital lisansın tercih edilmesini arttırmakta. Şimdi sizlerle birlikte güvenli dijital lisans nasıl satın alınır görelim.

Windows 10 Pro En Ucuz Lisans

Piyasada oldukça yaygın olduğu için sahte lisans anahtarı satan internet siteleri bulunmakta. Çoğunun dolandırıcı veya sahte lisans anahtarları satmasından dolayı kullanıcılar bu durumdan oldukça şikayetçi. 

Siz de çok uygun bir fiyata Windows 10 Pro sahibi olmak istiyorsanız enucuzlisans.com’u tercih edebilirsiniz. Canlı desteği, ödeme yöntemleri ve kurumsal yapısıyla birlikte enucuzlisans.com kullanıcılara hizmet vermeye devam ediyor. Site içerisinde birçok alternatif sürümün de dijital lisansları da bulunmakta. Diğer sitelerin sahte lisansları pahalıya satmasına istinaden enucuzlisans.com size en güvenli hizmeti sunarak uygun bir fiyatla karşınıza çıkıyor. İstediğiniz lisans anahtarını enucuzlisans.com üzerinden alabilirsiniz.

Müşterilerine sadece satış esnasında değil, satış sonrasında da yardımcı olan enucuzlisans.com en uygun fiyat alternatiflerini sunmakta. Firma, hem canlı destek hem de WhatsApp ihbar hattıyla işlemden günler veya haftalar sonra yaşanacak bir sorunda sizin yanınızda. Bu yüzden güvenli ve rahat bir alışveriş için enuıcuzlisans.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Güvenlik İçin Orijinal Windows 10 

Günümüzde kendimizi dış dünyadaki tehditlerden korumak için her zaman güvenlik önlemlerimizi almalıyız. Sahip olduğumuz cihazın güvenliği çoğu şeyden önemli olmaktadır. İçerisinde bulundurduğumuz veriler bizim özel alanımız olduğundan dolayı bunları en iyi şekilde korumak zorundayız. Bu yüzden güvenlik için orijinal bir Windows 10 lisansı tercih etmelisiniz. Korsan yazılımların verilerinize erişebileceğinden yola çıkarak orijinal Windows 10’un faydalarını buradan bir kez daha görebilmektesiniz.

Windows 10 Pro sunmuş olduğu Windows Defender yazılımıyla birlikte cihazınızdaki zararlı yazılımları bulup onları yok ederek bu konuda sözlere yardımcı olmakta. Böylelikle Microsoft’un en üst seviye işletim sisteminde herhangi bir güvenlik problemiyle karşılaşmazsınız. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki pro sürüm ile güvenlik problemleri ve bu problemlerin çözümünde kaybolan zaman %30 azalmakta. Kullanıcılarına sunmuş olduğu gelişmiş kimlik denetimiyle de birlikte Windows 10 kullanırken içiniz rahat olabilir. 

Dijital Windows ile Kutulu Arasındaki Fark

Dijital lisans sürümünün satışı ülkemizde gün geçtikçe yayılmakta. Artan kur güncellemelerinden dolayı fiyatı oldukça yükselen kutulu Windows 10 Pro lisansı kullanıcıların cüzdanını yakıyor. Bundan dolayı ülkemizde dijital lisansın satın alımı gün geçtikte artmaya devam ediyor. Dijital Windows ile kutulu arasında da pek fazla fark bulunmamaktadır. Bu ikili arasındaki en büyük fark, dijital lisansın fiyatının kutuluya nazaran daha ucuz olmasıdır. 

Dijital Windows neden daha ucuz? Gelin hep birlikte dijital lisansın neden bu kadar ucuz olduğunu inceleyelim. 

  • Dijital Windows sürümü içerisinde herhangi bir depo masrafı bulunmaz.
  • Kargo ücreti olmaz.
  • Telif ücreti yoktur.
  • Bandrol ücretleri ve özel tüketim vergisi gibi şeyler yoktur. 

Tüm bu listelediğimiz sebeplerden dolayı ülkemizde dijital Windows lisanslarının maliyetleri oldukça düşüyor. Yani sanılanın aksine maliyetinin bu kadar düşük olması korsan yazılıma sahip olduğu anlamına gelmemektedir. 

Dijital Windows ile Kutulu Windows arasındaki farka gelecek olursak kısaca şöyle özetleyebiliriz.

  • Dijital Lisans sürümü cihazınızda sadece bir kez kullanılabilmekte. Aldığınız orijinal dijital lisans sürümünü başka bir cihazda tekrardan aktif hale getiremezsiniz. 
  • Dijital Windows lisansında Microsoft’tan teknik destek alamazsınız. Ancak kutulu sürümdeyse istediğiniz şekilde Microsoft’tan teknik destek alabilirsiniz.
  • Almış olduğunuz lisansı başka bir cihaza taşıyamazsınız. Böylece ilgili sürümü hangi cihazda aldıysanız sadece o cihazda kullanmak zorundasınız. 

Siz de güvenli bir Windows 10 Pro lisansına sahip olmak istiyorsanız enucuzlisans.com sitesini tercih edebilirsiniz. Sunmuş olduğu kaliteli ve güvenli hizmetle birlikte enucuzlisans.com kullanıcıların ilk tercihi olmakta.

İlgili Yazılar