Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. DEVA PARTİSİ SARIYER İLÇE BAŞKANI AVUKAT BİLAL ÇELİK KİMDİR ?

DEVA PARTİSİ SARIYER İLÇE BAŞKANI AVUKAT BİLAL ÇELİK KİMDİR ?

haber haber - - 2 dk okuma süresi
3 0

10 Kasım 1984 Şanlıurfa doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı. 2010 yılında hukuk fakültesinden mezun olan Avukat Bilal ÇELİK birçok ticari oluşuma kurucu ortaklıklar yapmanın yanında dernek ve vakıfların kuruluşlarında da  önemli rol oynamıştır. 

2010 yılından bu yana avukatlık tecrübesi yanında birçok ticari faaliyette bulunmaya da devam etmektedir. Kaleme aldığı ve yayımladığı 650 ye yakın hukuki makalesi bulunan avukat son olarak “Mirasta vasiyetname” adı altında kitap hazırlamış ve basıma geçilmiştir. Emel Farah adında 6 yaşında (2015) kızı olan Avukat Bilal Çelik kız çocuğu babası olduktan sonra özellikle kadın cinayetlerinde bir ücret talep etmeden gönüllü hizmetler sunarak adından sıkça söz ettirmiştir.
Geçtiğimiz günlerde (26 Ekim 2021) Ali Babacan beyin genel başkanı ve kurucusu olduğu Deva Partisi Sarıyer Kurucu ilçe başkanı olarak ataması yapılan Avukat Bilal ÇELİK mazbatasını bizzat Genel başkandan aldı. Deva Partisi İstanbul il delegesi olan ve aynı zamanda Sarıyer ilçe kurucu başkanı olan Avukat Bilal ÇELİK siyasi hayatına Demokrasi ve Atılım Partisi çatısı altında  Sarıyer ilçe başkanı olarak başlamıştır.

İlgili Yazılar