Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe İddiası, “Sezonun Favorisi Bizdik”

Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe İddiası, “Sezonun Favorisi Bizdik”

haber haber - - 2 dk okuma süresi
9 0

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda Spartak Trnava’yı 4-0 mağlup eden Fenerbahçe, galibiyetin ardından ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen’in dikkat çeken iddialarıyla gündemde.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda Spartak Trnava’yı 4-0 mağlup ettiği maç, ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in ilginç açıklamalarına sahne oldu. Dilmen, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, sarı-lacivertli ekibin sezon başında kendisinin “yarı finali görür” şeklinde öne sürdüğü düşüncesini yeniden dile getirdi.

Fenerbahçe’nin Yıldızı Parlıyor

Rıdvan Dilmen, Sports Digitale’da yaptığı açıklamalarda, Fenerbahçe’nin maçı daha farklı kazanmasını beklediğini ifade ederek, “Ben 7, 8 falan bekliyordum. Yeterli pozisyonu vardı Fenerbahçe’nin. Sezon başında ‘yarı finali görür’ şeklinde düşüncem vardı. Bu grubun favorisi Fenerbahçe’ydi. Bugün favori gibi oynadık. Hemen hemen sadece bu maçta as kadroyla çıktık.” dedi. Dilmen, özellikle seyircinin 90+4’teki tepkisi ve maçtan kopmamalarını vurgulayarak, Fenerbahçe’nin sezon başındaki hedeflerine adım adım ilerlediğini söyledi. trbet

Fenerbahçe Grubun En Güçlü Takımı

Fenerbahçe’nin savunma hızına da değinen Dilmen, “Fenerbahçe’nin ligimizin en iyi organizasyon takımı olduğunu düşünüyorum. Ben iddia ediyorum; 20 takımlı ligimizde 4×100 bayrak yarışı yapın, uzak ara Fenerbahçe savunması birinci olur.” şeklinde konuştu. Sağ bek Osayi, sol bek Ferdi, Oosterwolde ve Djiku’nun hızlarına vurgu yaparak, Fenerbahçe’nin savunma hattının ligin en iyisi olduğunu savundu.

Rıdvan Dilmen’in bu çıkışıyla birlikte Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki performansı ve gelecek hedefleri spor gündeminde merak konusu olmaya devam edecek.

İlgili Yazılar