Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. CS Global Partners, İkinci Vatandaşlık Arayan Türk Adayların İlgisinde Artışa Tanıklık Etti

CS Global Partners, İkinci Vatandaşlık Arayan Türk Adayların İlgisinde Artışa Tanıklık Etti

haber haber - - 3 dk okuma süresi
2 0

LONDRA, 2 Ekim 2021 /PRNewswire/ — Lider bir uluslararası hukuki danışmanlık ve pazarlama şirketi olan CS Global Partners, geçtiğimiz hafta Türk adayların ilgisinde yüksek bir artış gözlemledi. Daha çok yabancı yatırımcı, daha fazla özgürlük ve fırsat için rotasını yurtdışına çevirirken, yatırım yoluyla vatandaşlık (CBI) programları, değerli bir ikinci vatandaşlık aramanın popüler bir yolu haline geldi.

İkinci vatandaşlığa sahip olmak, modern iş insanları ve finansal seçeneklerini çeşitlendirmek isteyenler için artık son derece önemli bir seçenek. Geçen yılın getirdiği ekonomik öngörülemezlikle birlikte insanların, varlıklarının çeşitli sektörlere ve ülkelere yayılmasını sağlamaları; risk ve riske maruz kalmayı asgari düzeye indirgeme konusunda giderek daha da önemli hale geldi. Londra merkezli firmaya göre ikinci vatandaşlık, geleceğinizi, varlığınızı ve ailenizi korumak için mükemmel bir araç.

Tek adaylar için sunduğu uygun fiyattan dolayı Türk adaylar özellikle Dominika’nın CBI programına ilgi gösteriyorlar. Program, çok pahalı olmayan bir programa yatırım yapmak isteyenler için en uygun maliyetli yollardan biri olma özelliğini taşıyor. Ayrıca, Financial Times’ın PWM dergisinde uzmanlar tarafından derecelendirilen en iyi CBI seçeneği olarak kabul edilmektedir. CBI endeksi olarak bilinen yıllık sıralama, Dominika’yı son beş yılın ikinci vatandaşlığı için peş peşe en iyi ülke olarak derecelendirdi.

CS Global Partners Direktörü Paul Singh, “Türk adaylarının Dominika’ya olan ilgisini görmek bizi şaşırtmıyor,” dedi. “CBI sektörü üzerinde yeterli araştırma yapanlar, bu ada ülkesinin, verimliliği, uygun maliyeti ve sıkı ayrıntılı inceleme süreçlerinden dolayı kaliteli bir seçenek olarak değerlendirildiğini görecekler. Dominika’nın yabancı yatırımcılar için popüler bir tercih olmaya devam etmesinin nedeni de budur.”

1994 yılında başlatılan Dominika’nın CBI programı adaylara iki yatırım seçeneği sunuyor: bir devlet fonuna tek seferlik bir katkı yapmak ya da seçilen gayrimenkulleri satın almak. Dominika vatandaşları; 140’ı aşkın ülke ve bölgeye seyahat erişimi, büyük finansal olanaklar içeren alternatif iş imkanlarının yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık gibi ekonomi devleriyle bağları olan istikrarlı bir demokraside ikinci bir ev sahibi de olur.

İLETİŞİM: +447867942505, [email protected], www.csglobalpartners.com

İlgili Yazılar