Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Türkiye’nin En İyi Kültür ve Sanat Programcısı Raif Akyüz Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Türkiye’nin En İyi Kültür ve Sanat Programcısı Raif Akyüz Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

hande hande - - 3 dk okuma süresi
23 0

Number One Türk ekranlarında bugün Saat 18:00  de yayınlanan Raif Akyüz’le Sanat Dünyası programı sonrasında binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından takdirle karşılanarak paylaşmaları sonrasında Raif Akyüz sosyal medyanın gündemine oturdu.  

Raif Akyüz ile Sanat Dünyası programının bu haftaki konuğu Bilionera, Diamante gibi bir çok şarkısıyla dünya müzik listesini alt üst eden Otilia oldu.

Sıcak ve samimi geçen bir ortamda geçen programda Raif Akyüz yeni single çalışmalarınız var mı sorusu üzerine , Otilia Evet var ” Yeni Single çalışmamın ilk tanıtımı dünyanın en güzel ülkelerinden biri olan Türkiye’den start verdim . Burada bulunmaktan ve konserler vereceğimden dolayı çok mutluyum. Türk insanı çok sıcak ve içten.  Bunu size hemen hissettiriyorlar” diyerek duygularını ifade etti.

Ekranlardaki mütevazi tavırları, samimiyeti ve tarzıyla ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Raif Akyüz birçok ilke imza atmıştı.

3.sezondur yaptığı başarılı programlar ve programlarına aldıkları konuklarıyla adını gerek Türk medyasında gerek dünya medyasında sıkça duyuran ve daha önce Meltem TV. ekranlarında Raif Akyüz’le Sanatçı programında dünyaca ünlü Hollywood yıldızları Natalie Burn , Silvio Simac , Jack İlco gibi yıldızlarının yanı sıra dünyaca Müzik Grubu Trendz’i programında ağırlamış ve Güney Kore başta olmak üzere bir çok ülkede haber olmuştu .

Raif Akyüz yaptığı bu programlarla ülkemizin tanıtılmasında katkıda bulunurken Number One Türk TV ‘ye transfer olan Raif Akyüz yaptığı kısa açıklamada “Türk Televizyonlarında yeni bir dönem başlıyor dedi ve ekledi Türk Televizyonlarında Raif Akyüz devri başlıyor” dedi

Raif Akyüz bu zamana kadar aldığı ödüller

1.  2021 yılında İş Konseyi tarafından Uluslararası En iyi Kültür ve Sanat Programı Ödülü.
2.  2022 yılında Uluslararası En İyi Spor Programcısı ödülü
3.  2023 yılında 8. Uluslararası Anadolu Ödüllerinden , Uluslararası En İyi Sanat ve Kültür Haberciliği ödülü

​​​​​​​

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir