Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. CINE5 TV YİNE YENİDEN YAYINDA!

CINE5 TV YİNE YENİDEN YAYINDA!

haber haber - - 2 dk okuma süresi
2 0

CINE5 TV YİNE YENİDEN YAYINDA!

Türkiye’nin önemli magazin ve sanat dergileri, ilk interaktif radyo kanalı, internet televizyonları ve ülkenin uluslararası arena da ses getiren organizasyonlarına başarılarıyla imza atan, moda ve sanat dünyasına yıldızlar kazandıran Cine5 Digital Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Emre Aydın ‘ın üstün gayret ve çabalarıyla CİNE5 yeniden yayın hayatına merhaba dedi.

CINE5 TV YİNE YENİDEN YAYINDA!

Türk sporunun gelişmesinde önemli paya sahip, ilk ücretli ve şifreli kanalı CİNE5 TV uzun bir suskunluk döneminden sonra Cine5 Digital yönetiminde yeniden yayın hayatına başladı.

Türkiye’nin önemli magazin ve sanat dergileri, ilk interaktif radyo kanalı, internet televizyonları ve ülkenin uluslararası arena da ses getiren organizasyonlarına başarılarıyla imza atan, moda ve sanat dünyasına yıldızlar kazandıran Cine5 Digital Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Emre Aydın ’ın üstün gayret ve çabalarıyla CİNE5 yeniden yayın hayatına merhaba dedi.

Cine5 Digital patronu Muhammet Emre Aydın ve başarılara imzasını bırakan güçlü kadrosuyla 2021 yıl sonunda yapacağı Türkiye Sesini Seçiyor Yarışmasını canlı yayın ile ekranlara taşıyacak olan CİNE5 TV’yi https://www.cine5tv.com.tr adresinden izleyebilirsiniz. Ayrıca İos, Android ve Huawei Uygulama marketlerinde Cine5 TV uygulamasını indirebilir canlı yayınları takip edebilirsiniz.

Yeniden yayın hayatına merhaba diyen CİNE5 TV; Müzik, Kültür Sanat, Yaşam, Moda, Magazin ve Gece hayatın renklerini ekrana yansıtacak.

İlgili Yazılar