Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Çadırda Yaşayan Çocuklara Hediye Dağıttılar

Çadırda Yaşayan Çocuklara Hediye Dağıttılar

haber haber - - 2 dk okuma süresi
2 0

İzmir’de geçtiğimiz hafta meydana gelen depremin ardından evleri hasar gören ya da yıkılan vatandaşlar çadırlarda yaşamaya başladı. Çadırlarda yaşayan çocuklara da birçok kurumdan yardımlar ve hediyeler gelmeye devam ediyor.

Özel Şeyma Kılınç Anaokulu, Çocuk kulübü velileri ve takipçileri güzel bir yardım kampanyası düzenledi. Çadırlarda yaşayan çocuklara akıl oyunları, hikaye kitabı, resim defteri, kuru kalem, pastel boya, yap boz, oyun hamuru gibi birçok hediyeler toplandı. Özel Şeyma Kılınç Anaokulu’nda toplanan hediyeler okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler tarafından Aşık Veysel Rekreasyon alanında kurulan çadırlarda çocuklara dağıtıldı.

Bu güzel hediye kampanyası ile ilgili konuşan Şeyma Kılınç Anaokulu ve Çocuk Kulübü Kurucusu Şeyma Kılınç “Çadırlarda kalan çocuklar biz nebze olsun gülsün istedik. Çocuklarımız için velilerimiz ve takipçilerimizle birlikte topladığımız kırtasiye malzemelerini çadırkentte dağıttık. Ayrıca çocuklarımızla kum boya etkinliği yaptık. Onların yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Katkısı olan velilerimize, takipçilerimize ve sevgili personelime çok teşekkür ederim.. Tekrar geçmiş olsun İzmir. Bir daha yaşanmaması dileğimle.” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar