Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Büyülerin Uzmanı Medyum Amir Ahmed

Büyülerin Uzmanı Medyum Amir Ahmed

haber haber - - 3 dk okuma süresi
11 0

Büyüler insanların kendi başlarına yapabilecekleri uygulamalar değildir. Tesirli oldukları kadar tehlikeli uygulamalar olan büyüler uzmanları tarafından yapılmalıdır. Büyülerin uzmanı ise medyumlardır. Medyum Amir Ahmed büyüler konusunda kendisini eğiterek geliştirmiş, Allah vergisi yeteneklere sahip özel bir kişidir.

Büyü uygulamaları kulaktan dolma bilgiler ile yapılamaz. Gizli ilimler konusunda yeterli bilgiye sahip olmak gerekmektedir. Süryanice, İbranice ve Arapça dillerinin de öğrenilmesi gerekmektedir. İslami konularda yeterli bilgiye sahip olunmalıdır. Büyülerin yapılabilmesi için malzemelerin temin edilmesi yeterli değildir. Uygulanacak ritüellerin ve okunacak ayet ve duaların da bilinmesi gerekmektedir.

Aşk büyüsü için farklı, bağlama büyüsü için farklı, adet kanı büyüsü için farklı malzemeler kullanılmaktadır. Okunacak dualar ve ritüellerde aynı değildir. Her büyünün uygulama yöntemi farklıdır. Bu nedenle havas, hüddam, vefk, psikoloji, yıldızname, astroloji gibi ilimler hakkında bilgi sahibi olmak şarttır.

Terk eden sevgili ya da eşin geri gelmesi için geri getirme büyüsünün uzaklaşan sevgili ya da eşin geri dönmesi için geri döndürme büyüsünün yapılması gerektiğinin bilinmesi önemlidir. Yeterli bilgi birikimi, deneyimi ve tecrübesi olmayan kişilerin yaptıkları çalışmalar insanları kandırmaktan başka bir şey değildir.

Medyum Amir Ahmed yıllardır bilgi birikimi ve tecrübesi ile etkili aşk büyüleri yapmaktadır. Bu konuda kendisini kanıtlayan medyum, kendisine başvuran kişilere etkili çözümler bularak onları mutlu etmektedir.

Büyü yapmak kadar büyü bozmak da uzmanlık istemektedir. Büyülerin yapılması kadar bozulması da zordur. Büyü bozmak için birtakım ritüeller uygulanır, dua ve ayetler okunur.

Gerçek medyum maddi çıkar sağlamak için insanların duygularını kullanmaz. Çözüm odaklı çalışır ve sorumluluklarının farkındadır. Büyü yapma ve büyü bozma uygulamaları için mutlaka uzman desteği almak gerekmektedir.

İlgili Yazılar