Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. İzmir’de ” Vedat Yetek Özel Dikim ” Yoğun İlgi Görüyor

İzmir’de ” Vedat Yetek Özel Dikim ” Yoğun İlgi Görüyor

haber haber - - 2 dk okuma süresi
12 0


 İzmir’de ” Vedat Yetek Özel Dikim ” Yoğun İlgi Görüyor

Özel tasarım kıyafet isteyenlere  randevu ile hizmet verilen Vedat Yetek Özel Dikim kapsamında dünyaca ünlü markaların ve Deneyimli terzi bilgileri ile 2018 ‘den bu yana  İzmir’de hizmet veriyor…

İzmir’de Özel Dikim Kalitesi

DAMAT ADAYLARININ GÖZDESİ OLAN ” VEDAT YETEK ÖZEL DİKİM ” TERCİH EDİLİYOR

Dünyaca ünlü markaları İzmir’in İş İnsanları ile buluşturan Vedat Yetek , kusursuz terzilik ve dikim anlayışını kişiye özel yorumladığı Kişiye Özel Dikimi ile çok özel bir deneyim sunuyor.

@İzmir’de Özel Dikim Ayrıcalığı

Vedat Yetek 500’den fazla olağanüstü İtalyan ve Yerli kumaşı
İmkanı Sunuyor

Dünyaca ünlü Loro Piana,Zegna,Söktaş,Thamason,Altınyıldız kumaş markaların yanı sıra Özel terzilerinin özel seanslarda randevu ile hizmet verdiği Vedat Yetek  2023 İlkbahar Yaz Özel Dikim  kapsamında İzmir’de Karşıyaka Atakent Semtinde, 2018 ‘ den bu yana Değerli İş İnsanlarına İzmir’de hizmet veriyor.

Bu ayrıcalıklı hizmetten yararlanarak özel dikim takım elbise, gömlek, pantolon ve smokin siparişi vermek isteyenler, ölçüleri alındıktan sonra istedikleri kumaş ve model seçimi yaparak siparişlerini tamamlayacak. Sipariş alınan özel dikim ürünler, tamamen kişinin zevki doğrultusunda, İzmir Atakent Semtinde bulunan Özel Dikim Mağazada kusursuz terzilik ve el işçiliğiyle hazırlanarak sahiplerine teslim edilecek.

Stilleriyle bir adım öne çıkan erkeklerin vazgeçilmezi olan kişiye özel dikim, gardırobunuzda ihtiyaç duyduğunuz zamansız tasarımların en iyi kumaşlar ve kalıplarla size özel olarak hazırlandığı Vedat Yetek Özel Dikim Birbirinden Çeşitli Kumaşları ve dikimi ile ilgili detaylı bilgi ve randevu için +90(532) 742 46 50 numaralı hattını arayabilirsiniz.  veya www.vedatyetek.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir