Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Benzin, motorin ve LPG’ye rekor zam

Benzin, motorin ve LPG’ye rekor zam

haber haber - - 2 dk okuma süresi
10 0

Ünlü ekonomist Selçuk Gezer Youtube kanalındaki son videosunda akaryakıt için yeni zam duyurusu yaptı. Geçer yaptığı açıklamalarında benzin, motorin ve LPG’ye rekor zam gelebileceğini ifade etti.

Ekonomist Selçuk Geçer akaryakıt fiyatlarına ilişkin araç sahiplerini üzecek değerlendirmelerde bulunarak brent petrol fiyatlarının düşmesinin ardından akaryakıt fiyatlarına indirim beklendiği dönemde Ukrayna- Rusya krizine dikkat çekerek Sert açıklamalar gelirse petrol fiyatlarının yükseldiğini göreceğimizi belirtti.

“Brent petrol bir miktar geriledi” diyerek güncel Brent petrol fiyatlarına dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer açıklamalarının devamında brent petrolün bir miktar gerilediğini bunun iyi bir haber olduğunu küresel çapta 90 doları aşağı doğru zorlamaya başladığını bildirdi.

Bu açıklamaların ardından bir zam beklentisi gündeme gelirken ne kadar zam yapılacağına ilişkin henüz net bir gelişme duyurulmadı. Zamların geçerli olması için EPGİS tarafından duyurulması gerekiyor.

Bu doğrultuda EPGİS tarafından bir açıklama yapıldığında okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz.

Bununla Geçer açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Brent petrol bir miktar geriledi. Bu iyi bir haber. Küresel çapta 90 doları aşağı doğru zorlamaya başladı. Ama Ukrayna krizi derinleşirse, hem Nato hem de Rusya tarafından sert açıklamalar gelirse petrol fiyatlarının yükseldiğini görürüz”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir