Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Joure Perfume Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaygusuz Joure Perfume ile İnsana ve Doğaya önem vermenin öneminden bahsetti

Joure Perfume Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaygusuz Joure Perfume ile İnsana ve Doğaya önem vermenin öneminden bahsetti

admin admin - - 2 dk okuma süresi
188 0

Joure Perfume Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaygusuz Joure Perfume ile İnsana ve Doğaya önem vermenin öneminden bahsetti

Journe Perfume sektöre çok hızlı giren ve çok kısa sürede başarıyı yakalayan markalardan biri. Fakat onu bu kadar başarılı yapan şeylerden biri de insana ve doğaya verdiği değer. Özellikle de son dönemde doğa konusunda çoğu marka birçok şey yapıyor. Fakat koku alanında bunu başaran firma sayısı oldukça az. Joure Perfume bu konuda oldukça büyük adımlar attı. Öyle ki kalite ve güvenilirlik, şirket misyon ve vizyonuna uygun olarak geliştirdiği stratejik hedeflerin başında geliyor. Bunu yaparken de temiz içeriklere oldukça fazla dikkat ediyor. Çünkü bu sayede sektörde en önde olabilir ve başka firmalara da yol gösterebilir.

Diğer yandan da dikkat etmesi gereken şeylerden farkında olan bir firma olması onu diğerlerinden ayıran özelliklerden biri. Firma sağlık temelinde güvenilir ürünler ortaya koymanın şirket için değerinin ne kadar önemli olduğunun da farkında. Bu yüzden de insana ve doğaya saygıyı temel alan anlayış ile üretim yapmakta. Sizler de bu konuda duyarlı olarak bu konuda bir adım atabilirsiniz. Müşteri odaklı olan Joure Perfume sizler için bu noktada oldukça önemli bir yerde olacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir