Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Fırat Batu Batumed Medikal Teknolojileri Yeni Markası ile Avrupa’ya Açılıyor

Fırat Batu Batumed Medikal Teknolojileri Yeni Markası ile Avrupa’ya Açılıyor

haber haber - - 2 dk okuma süresi
13 0

Batumed Medikal Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Batu Türkiye’den sonra Avrupa’da da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Batumed firması kurucu Fırat Batu ülkemiz için önemli bir değer fakat şimdilerde hedefi Avrupa. Batumed yurt dışından ithalat ihracat yapan ve cihaz satışı yapan bir şirket. Şirket kısa sürede oldukça yüksek bir başarı elde etti. Aynı zamanda da birçok alanda kendini kanıtladı. Bu başarıları sayesinde sadece ülkemizde değil yurt dışında da önemli bir yere sahip hale geldi.

Şirketin yaptığı şey yurtdışından döviz ile gelen cihazları kur artışına inat kur sabitleyerek ülkeye ileri teknoloji cihazları güzellik sektöründeki iş ortaklarına kazandırmaya çalışıyor. Bu sayede de sektörde adından söz ettirmeyi başarıyor. Türkiye dışında Polonya ve Çin’de de popüler olan ve tanınan şirket şimdilerde süprizleri ile bambaşka bir şey üzerine çalışıyor. Polonya ithalatından sonra Türkiye’de kendi cihazlarını üretmeye başladıktan sonra şimdi şimdilerde Azerbaycan ve Montenegro’da kozmetik markasını yaratarak dünyaya açılan Batumed Medikal sektöründe başarısından avrupada söz ettiriyor. Bununla beraber Batumed firmasının kurucusu Fırat Batu kozmetik sektöründeki başarısınıda Kozmetik firması olan kozbatumed firmasındaki iş ortakları Tuğberk Tula ve Alican bülbül ile olan iş ortaklığına bağlıyor. İyi bir ekip oluşturan ve bu noktada aynı düşünce yapısına sahip olan ortaklar için 2024 yılı hedefleri mevcut. Bu noktada Fırat Batu “2024 bizim yılımız olacak. Bu yılda kafamızdaki çoğu projeyi hayata geçireceğiz. Hem ülkemiz hem de dünya açısından oldukça güzel haberler olacak.” diyerek gelecek yıl için küçük ipuçları da verdi.

İlgili Yazılar