Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Girişimci Metin Akay Kanal D’de Özlem Yıldız’ın Konuştukça programına konuktu

Girişimci Metin Akay Kanal D’de Özlem Yıldız’ın Konuştukça programına konuktu

haber haber - - 2 dk okuma süresi
9 0

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Özlem Yıldız’ın sunduğu Konuştukça programının bu haftaki konuğu başarılı girişimci Metin Akay oldu. Türkiye birçok başarıya sahip olan ünlü isim özellikle de bazı konu başlıklarını izleyenlere aktardı. Bunlardan biri de Quantum System protez saç sisteminden, 1 günde implant ve 30 dk’da 13 santim incelme oldu.
Metin Akay uzun zamandır oldukça yoğun bir programa sahip. Birçok alamda yeni şeyler denemeyi seven girişimci bu konuda oldukça başarılı sonuçlar aldı.

Öyle ki çok uzun zamandır çalışan Metin AKAY, 1999 yılından itibaren saçlandırma sistemler ve saç tedavileri alanında hizmet vermektedir. İşinde oldukça başarılı olan katıldığı programda da bu konu hakkında bilgilendirme yaptı. Metin Akay yaptığı birçok işte ilklere imza atmıştır. Özellikle de saçlandırma ile ilgili yaptıkları oldukça önemlidir. Zaman içerisinde kendini geliştiren isim son olarak da bu alandaki değişimlerden bahsetmiştir. Aynı zamanda Metin Akay uzun yıllardır tüm dünyada sıklıkla kullanılan saç protezi tekniğini ilk uygulayan iş insanıdır. Büyük bir güven kazanan Metin Akay uzmanı olduğu konularda sektörde en öndedir. Programlara katıldıkça yaptıklarını sevenlerine ve meraklıları ile paylaşan isim yaptığı iş konusundaki hassasiyetinden de son olarak bahsetti. Uzun zamandır bu sektörde olduğunu belirtti ve bu konuda en iyi şekilde hizmet verdiklerini aktardı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir