Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Doğal Taşlarla Negatiflikten Uzaklaşın
Genel

Doğal Taşlarla Negatiflikten Uzaklaşın

vadi vadi - - 2 dk okuma süresi
27 0

Doğal taşlar çok uzun zamanlardan bu yana kullanılıyor. Çok eski tarihlerden bu yana etkileri biliniyor olmasıyla beraber büyük avantajlarının da var olduğunu görebiliyorsunuz. Genel tanımlamalarında eski bir inanış olarak geçmişten günümüze kadar gelmiş olmasının yanında aynı zamanda da doğanın bir parçası olarak kabul ediliyor. Hatta yeryüzünde şu anda var olduğuna inanılan otuz iki çeşit doğal taş bulunuyor. Doğal taş çeşitlerinin her biri de farklı bir etki yaratıyor. Bu kısımda herhangi bir bilimsel kanıt bulunmasa da asıl temelindeki inanış da inançlara bağlanıyor. Doğal taşların etkileri inançlı olan kişiler üzerinde görülüyor. Yani doğal taş çeşitlerinin etkilerini hissedebilmeniz için güçlerine inanmanız yeterli oluyor.

Kullanımlar aşamasında farklı işlemler de uygulansa da doğal taşlar öğrenilerek, araştırılarak tanınabilir. Net olarak bahsetmek gerekirse de doğal taşların insan bedeni ve ruhu üzerinde etkili olabiliyor. Bu kısımda da var olan tüm etkilerin doğal taşlar ve titreşimler ve frekanslara sahip oluyor.

Doğal Taşlarla Kendi Takınızı Oluşturun

Doğal taşlar, farklı seçenekler olarak kullanılıyorlar. Yani ihtiyaç duyduğunuz her türlü konuda kullanabiliyorsunuz. Korkulara karşı, streslere karşı, kafa karışıklığına ve örnek göstermek gerekirse sınav dönemi içerisinde zekanın keskinleşmesi için dahi kullanılıyor. Bu aşamada da evinizde belirli alanlarda kullanmak isteyeceğiniz ya da yanınızda bir takı kullanmak isteyeceğiniz doğal taşlar dizi taş olarak da satışa sunuluyor. Bir ip üzerine takılan dizi taş seçeneklerini de istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.

İlgili Yazılar