Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Assassin’s Creed Valhalla artık GeForce NOW’da

Assassin’s Creed Valhalla artık GeForce NOW’da

haber haber - - 2 dk okuma süresi
11 0

GeForce NOW sayesinde Assassin’in Creed Valhalla ile içinizdeki Viking’i serbest bırakmanın zamanı geldi. Oyuncular artık efsanevi GeForce PC grafiklerine sahip herhangi bir PC, Mac, Android, Chromebook veya SHIELD TV’de Assassin’in Creed Valhalla’yı en yüksek kalitede oynayabiliyor.

Buz ve Kar Ülkesinden Geliyor

Ubisoft’un efsanevi serisinin en yenisi Assassin’s Creed Valhalla’ya artık GeForce NOW’da. Oyuncular, tüm cihazlarında kendi Viking efsanelerini oluşturabilir, güçlü bir Viking akıncısı olabilir ve klanlarını Norveç’in sert kıyılarından dokuzuncu yüzyıl İngiltere’sinin yemyeşil tarım arazilerine yönlendirebilir. GeForce NOW üyeleri, NVIDIA’nın bulut oyun sunucuları sayesinde bilgisayarlarının gücünden bağımsız olarak gizemli bir açık dünya oyununu keşfedebiliyorlar.

Üyeler, NVIDIA Highlights sayesinde bütün çatışma, gizli saldırı ve olağanüstü anları otomatik olarak tespit edip yakalayan ve bulutta çalışan akıllı desen ve görüntü tanıma teknolojisini en harika oyun içi anlarını yakalayabilmek için kullanabiliyorlar. Yerel olarak depolanan oyun içi anlar istenildiği zaman düzenlenebiliyor ve paylaşılabiliyor. Highlights on GeForce NOW ile aksiyonu duraklatmaya gerek yok sonuçta Vikingler hiç durmuyor.

GeForce’da NOW’da Oyuna Hazır!

Bu hafta GeForce NOW kütüphanesine, Ubisoft Connect ve Epic Games Store’daki Assassin’in Creed Valhalla da dahil olmak üzere 5 yeni oyun geliyor.

“GeForce NOW’da Oyuna Hazır”da bu Perşembe:

(Türkiye saatiyle 21: 00’den itibaren)

GeForce NOW’daki En Yeni Oyunlar:

• Assassin’s Creed Valhalla (Epic Games Store ve Ubisoft Connect’te 10 Kasım Salı)

• Bright Memory (Steam’de yeni sürüm)

• Falconeer (Steam’de yeni sürüm)

• XIII (Steam’de yeni sürüm)

• RUNE II: Decapitation Edition (13 Kasım Cuma günü Steam’de piyasaya sürülecek yeni sürüm)

İlgili Yazılar