Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Araç kiralama firmaları

Araç kiralama firmaları

haber haber - - 3 dk okuma süresi
7 0

Araç kiralama firmaları 

Araç kiralama hizmeti hem bireysel olarak hem de kurumsal olarak oldukça sık tercih ediliyor. Sağlamış olduğu avantajlar kişi veya kurumların araç almak yerine kiralamalarına olanak sağlıyor. Ülkemizde araç kiralama alanında hizmet veren büyüklü küçüklü birçok firma bulunuyor. Ancak her firma aynı güven ve aynı kalitede hizmet sağlayamıyor. Araç kiralama hizmete alırken bir günlük de olsa, bir senelik de olsa hizmet alacağınız firmanın kurumsal ve güvenilir bir firma olması gerekiyor. Aksi halde araç kiralama hizmetinden elde edeceğiniz faydalar en alt düzeyde oluyor. 

Zeplin Araç kiralama firması ülkemizde kurumsal bazda hizmet veren firmaların başında geliyor. Tüm Türkiye için araç kiralama hizmeti sunan Zeplin firması geniş araç filosu uygun fiyatları ile araç kiralama alanında gelebilecek tüm talepleri en iyi şekilde karşılıyor.

Araç kiralama fiyatları

Araç kiralama fiyatları kiralanacak olan aracın marka ve modelini bir kiralama süresine göre değişiklik gösteriyor. En uygun fiyatlı araç kiralama hizmetleri için Zeplin Rent A Car firması resmi Web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Firma bünyesinde bulunan araç marka ve modellerini inceleyebilir, bu araçları hangi sureler kapsamında hangi fiyatlarla kiralayabileceğiniz hakkında en hızlı şekilde bilgiye erişebilirsiniz.

Zeplin araç kiralama firması bireysel ve kurumsal bazda çok uygun fiyatlı araç kiralama hizmeti sağlıyor. Kurumsal üye olan ve bu kriterlerde araç kiralayan firmalar için Ekstra avantajlar sunuluyor. 

Neden araç kiralamalıyım

Kişi veya kurumlar artık araç almak yerine araç kiralama yöntemlerini tercih ediyor. Çünkü oto kiralama hizmeti araç alımı ile kıyaslandığında çok daha avantajlı oluyor.  Özellikle şirketler için çok büyük avantajlar sağlayan araç kiralama hizmeti ile firmalar katma değer elde ediyor.

Kurumsal bazda araç kiralama hizmeti aldığınızda öncelikli olarak sermaye avantaj elde ediyorsunuz. Şirket işlerinde kullanılmak üzere ihtiyacınız olan tüm araçlar için ödemeniz gereken Sermaye şirket kasamızda kalıyor. Bunun karşılığında araç kiralama hizmetinin Bedeli olarak aylık bazda ödemeler yaparak mevcut sermayemizi asıl işinizi ayrılmış oluyorsunuz.

Sermaye avantajı ile birlikte araçların bakım, onarım, lastik ve vergi gibi birçok ekstra masrafı şirket  bünyenizden karşılanmıyor. Çok araçlı şirketlerde oldukça yakın tutan Bu ekstra masraflar araç kiralama firmalarının sorumluluğunda oluyor.

İlgili Yazılar