Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Penise Şok Dalga Tedavisi

Penise Şok Dalga Tedavisi

haber haber - - 5 dk okuma süresi
12 0

Penise Şok Dalga Tedavisi

Merak konuları arasında yer alan penise şok dalga tedavisi doğrudan penisin şok dalgalar üzerinden yeniden canlandırılmasıdır. Böylece penis protezi gibi bu uygulama üzerinden de başarılı sonuç elde edilir.

Penisteki sertleşmeme sorunu bugün sadece tıbbi anlamda uygulanan penise şok dalga tedavisi üzerinden yok edilebilir. Bu sorunun sıradan uygulamalar üzerinden yok edilmesi mümkün değildir. Bunun haricinde penis protezi tedavisi de bu sorunun yok edilmesinde son derece etkilidir.

Penis Şok Dalga Tedavisi Kimler İçin Uygundur?

Birçok erkekler tarafından sorulan penise şok dalga tedavisi özellikle peniste sertleşme sorunu yaşayanlara uygundur. Bu uygulama haricinde uygun görülmesi durumunda penis protezi uygulanabiliyor.

ESWT Şok Dalga Tedavisi Nasıl Uygulanır?

ESWT penise şok dalga tedavisi sağlıklı bir şekilde uygulanır. İlk olarak penis incelenir, sonrasında penise aparatlar bağlanarak minimum düzeyde şok dalgaları verilir.

Penise Şok Dalga Tedavi Sonrası

Penise şok dalga tedavi sonrası penis protezi genelde yeniden uygulanmaz. Tedavi sonrasında penisin darbelerden korunması önemlidir.

ESWT Tedavisi Neden Tercih Edilir?

ESWT tedavisi en güvenilir penis sertleştirme uygulamasıdır. Bu nedenle penis protez haricinde güvenle uygulanır. Bu tedavi uygulamasında penis ve çevresinde herhangi ağrılar söz konusu olmaz.

Sertleşme Sorunu Neden Olur?

Sertleşme sorunu birçok nedenler sonucunda meydana gelir. Fakat penis protezler tedavisi üzerinden bu sorun ağrısız ve acısız olarak yok edilir. Sertleşme sorunu daha çok yaşın ilerlemesiyle birlikte peniste düzensiz ya da yavaş kan akışı sonucunda söz konusu olabiliyor. Bu durumda sertleşmeye kesin çözüm tedavilerine güvenle başvurulabilir.

Sertleşme Sorununun Nedenleri Nelerdir?

Penisten sertleşme sorununun birçok farklı nedenleri söz konusudur. Penisin yeteri düzeyde kan akışı alamaması ve yoğun stresli yaşam bu soruna neden olabilir. Bu kapsamda sertleşmeye kesin çözüm tedavisi söz konusudur.

Sertleşme Sorununun Fiziksel Nedenleri

Sertleşme sorununun fiziksel nedenleri arasında inme yani felç hastalığı, diyabet ve yüksek tansiyon gibi kronik türünden hastalıklar olabilir. Bu nedenle penise şok dalga tedavisi uygulanabilir.

Sertleşme Sorununun Psikolojik Nedenler

Sertleşme sorununun psikolojik sebepleri de söz konusudur. Bireylerin geçmiş dönemlerde maruz kaldığı psikolojik baskılar da bu sorunun hâsıl olmasına neden oluyor. Depresyon ve benzeri türden birçok ruhsal hastalıklar penis protez tedavisi alınmasına neden olabiliyor.

Sertleşme Sorunu Nasıl Teşhis Edilir?

Peniste sertleşme sorunu basit bir şekilde teşhis edilir. İlk olarak penis protezler uygulanıp uygulanmayacağı kararlaştırılır. Ya da doğrudan sertleşmeye kesin çözüm olanakları listelenebilir. Penis elle incelenir. Hasta öyküsü mutlaka dinlenir.

Sertleşmeye Kesin Çözüm Nasıl Tedavi Edilir?

Sertleşmeye kesin çözüm hızlı ve sağlıklı olarak tedavi edilir. Gereken durumda sertleşmeye kesin çözüm sunulabilir.

Penis Protezi Nedir?

Penis protezleri doğrudan kaliteli olarak imal edilen ürünlerdir. Bu ürünler sadece peniste sertleşmeme sorunu için uygulanır.

Penis Protezi Kimler İçin Uygundur?

Penis protezleri özellikle de sertleşmeme sorunu yaşayanlar için özel olarak geliştirilmiştir. Bu nedenle sertleşmeye kesin çözümler listesinde yer alır.

Penis Protezi Çeşitleri Nelerdir?

Penis protezi türleri oldukça fazladır. Bu ürünler birçok özelliklere sahiptir. Basit bir şekilde penis içerisine yerleştirilir. Böylece hastalar zaman kaybı yaşamazlar.

Penis Protezi Operasyon Süreci

Penis protezlerinin uygulanma süresi ortalama olarak 1 ila 3 saat aralığında değişiyor. Bu nedenle bu işlem doğrudan jinekolog tarafından gerçekleştirilir.

Ameliyat Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Ameliyat sonrası penis sağlığı mutlaka korunmalıdır. Bu kapsamda darbe riski olan ortamlardan uzak durulmalıdır. Verilen ek ilaçlar kullanılmalıdır. Doktorun belirttiği süreçlerde duş alınmalı ve cinsel hayata devam edilmelidir.

Penis Protezinin Avantajı

Penis protezi fiyatları her bütçeye uygundur. Bu nedenle bu ameliyatı da ek ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz. Peniste sertleşmeme sorunu tedavileri için jinekoloji uzmanı klinik merkezinden hemen randevu alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir