Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan:“EGE’NİN UĞURUNA HEP İNANDIK”

Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan:“EGE’NİN UĞURUNA HEP İNANDIK”

hande hande - - 5 dk okuma süresi
93 0

Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden Erkunt Traktör’ün CEO’su Tolga Saylan, artan nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak ve  daha az iş gücüyle mevcut kaynakları işlemek için tarımda makineleşmenin öneminin arttığını söyledi.

Fuar İzmir’de bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilecek olan Agroexpo’da Ege’ye özel ürünlerini sergileyeceklerini dile getiren Saylan, yılın ilk fuarıyla başlayan tarım sezonunun tüm çiftçilere hayırlı olmasını diledi.

Ege Bölgesi’nin potansiyel açısından tarımın en önemli üretim alanlarından biri olduğuna dikkat çeken Tolga Saylan, “Erkunt olarak bu bölgeyi ve çiftçilerin değişen ve gelişen taleplerini yakından takip ediyoruz. Bayi ve servis teşkilatlarımız bölgede çok aktif çalışıyor. Hem yeni ürünlerimizi hem de bağ – bahçe ve seracılıkta en çok tercih edilen ürünlerimizi yakından incelemek ve görüşleriyle AR-GE çalışmalarımıza destek olmak isteyen çiftçilerimizi C holünde yer alacak standımıza davet ediyorum” diye konuştu.

TÜM İŞLERİNİZİN ÜSTESİNDEN GELEN MODELLERİ YAKINDAN İNCELEYİN

Fuar süresince sergilenecek modeller hakkında da bilgi veren Saylan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Egeli çiftçilerin gözdesi olan Kısmet 58 E, yüksek performansıyla öne çıkarken yakıt cimriliğiyle de çiftçilerden tam not alıyor. Sahip olduğu yüksek manevra kabiliyeti sayesinde hem tarlada, hem de meyve bahçelerinde çiftçiye kolaylık sağlayan bu ürün, yurt dışında da yoğun talep görüyor. Ege’de hemen hemen çoğu meyve bahçesinin vazgeçilmezi arasında gösterilen Erkunt Meyveci Seri traktörler ise, 65 ila 95 HP arasında olan 5 ayrı modele sahip. 2024 yılının ilk fuarına yine Ege’nin uğuruna inanarak gideceğiz. Ayrıca, Egeli çiftçilerin istediği gibi küçük beygir segmentinde yeni bir ürünümüzü de bu fuarda çiftçilerimizin beğenisine sunacağız”

Saylan şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl, yerli üretim motor markası olan e Capra motorlu Stage 3B emisyona sahip yeni ürünlerimizi ve sürüngen vitese sahip Meyveci Serisi’ni Egeli çiftçilerle buluşturmuştuk. AR-GE çalışmaları sonucunda bu yıl da Stage 4 emisyona sahip eCapra motorlu modeller görücüye çıkacak. 80 – 110 HP güç aralığında, Stage 4 emisyona sahip yeni modellerimiz; Lüks, E ve Büyük Lüks Seri’lerini kapsamaktadır.  Bunların yanı sıra; küçük bahçeler, hobby bahçeciliği, nakliye işleri ve otelcilik hizmetlerinde kullanılmak üzere tasarlanan, 26 HP güce sahip yeni ürünümüz Misket 26B’yi İzmir Fuarı’nda tanıtacağız”

TÜRKİYE’NİN KÖKLÜ TARIM MAKİNELERİ MARKASI İZMİR’DE!

Çiftçilerden aldıkları geri bildirimlerin Erkunt için çok önemli olduğuna vurgu yapan Tolga Saylan, şu bilgileri verdi: “Katıldığımız fuarlar, tarla denemeleri ve müşteri ziyaretlerinde, gündeme gelen her konu bizim için çok kıymetli. İzmir Fuarı da bu amaca hizmet eden en büyük platformlardan biri olduğu için çiftçilerimizin sesini yakından duymak ve onlarla yüz yüze iletişim kurmak, AR-GE Merkezimizin mühendislerine yeni projelerde ilham oluyor. Çiftçilerimize kapsamlı hizmet sunabilmek için aynı zamanda tarım ekipmanları markamız olan Hisarlar Tarım Makineleri standımız da hazır. Bu fuarda sergilenecek olan makinelerimiz, Egeli çiftçilerimiz tarafından yıllardır denenmiş ve beğenilmiş seçili ürünlerden oluşturuldu”

Bir tarım ülkesi olan Türkiye’de, yerli ve yabancı 19 traktör markasının bulunmasının pazardaki hızla artan makine ihtiyacını da kanıtladığını belirten Saylan, “Erkunt Traktör, bu büyük pazara 2003 yılında girmiş ve Türkiye’nin ilk yerli tasarım traktörünü 2004 yılında hattından indirmiş bir marka. Kısa süre içinde bu rekabetçi pazarda yükselen Erkunt Traktör, birbirinden çok farklı arazi yapıları, tarım ürünleri ve iklim çeşitliliğine sahip bu topraklarda adeta her işe ayrı bir traktör modeli tasarlıyor” ifadesini kullandı.

İlgili Yazılar