Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ali Babacan, Erdoğan’ın sözlerini ti’ye aldı

Ali Babacan, Erdoğan’ın sözlerini ti’ye aldı

haber haber - - 1 dk okuma süresi
10 0

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzon’da partisinin Yomra ilçe kongresinde konuştu. AKP iktidarını eleştiren Babacan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın konuşmasını ekrana getirerek, “Büyük ve güçlü Türkiye silueti ufukta gözükmüştür” sözlerini ti’ye alması salonda gülüşmelere neden oldu.

“ACABA NE TARAFA, HANGİ UFKA BAKIYOR?”

Babacan şu ifadeleri kullandı:

* Ben kendisine sormak istiyorum. Acaba ne tarafa, hangi ufka bakıyor? Külliye’den çıkıp Kızılay’da, Ulus’ta 5-10 vatandaşımıza ‘Ben ufukta bir şey görüyorum, sen de görüyor musun?’ dese öyle bir şey olmadığını anlayacak. Artık halk içine çıkmıyor. Vatandaş böyle bir şey görmüyor.

* Biz sokağa bakıyoruz. Çarşıya, pazara bakıyoruz. Gençlerimizle konuşuyoruz. Emeklilerimizle konuşuyoruz. Biz ekonomide gerileme ve zayıflama görüyoruz. İnsanlarımızın umudunun tükendiğini görüyoruz.

* Gençler ufka baktığı zaman derin bir karanlık görüyor. Baktığı ufukta hiç ‘demokratik, özgür ve adil bir Türkiye’ silueti de görüyor mu? Göremez, çünkü demokrasiyle ilgili bir yere başlarını çevirip bakmıyorlar.

İlgili Yazılar