Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Alarko Turizm Grubu Başkanı Edip İlkbahar: Yeni Sezona Dünya Çapında Ödüllerle Hazırlanıyoruz
Genel

Alarko Turizm Grubu Başkanı Edip İlkbahar: Yeni Sezona Dünya Çapında Ödüllerle Hazırlanıyoruz

Newstanitim Newstanitim - - 4 dk okuma süresi
16 0

Alarko Turizm Grubu Başkanı Edip İlkbahar: Yeni Sezona Dünya Çapında Ödüllerle Hazırlanıyoruz

Alarko Turizm Grubu’nun, misafirleri ve turizm otoriteleri tarafından her sene dünyanın en iyileri arasında gösterilen tesisi Hillside Beach Club, sahiplendiği “İyi Hissettirme” anlayışını tüm uygulamalarında yaşatıyor ve aldığı ödüllerle turizm sektöründe öne çıkıyor.

Tatil, eğlence ya da daha geniş anlamda boş zamanları değerlendirme olarak ifade edilen “leisure” kavramını Türkiye’ye ilk taşıyanlardan biri olan Alarko Turizm Grubu Başkanı Edip İlkbahar, ‘sürekli gelişim’ ve ‘öğrenme’ üzerine kurulu olan Hillside kültürü ile dünyaca ünlü kurumların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Güleryüzlü personeli, beklentilerin ötesindeki gönülden servis anlayışı ile sektöründe örnek gösterilen Hillside Beach Club, konaklama sektöründe mükemmeliyetin simgesi olarak da tanımlanan ve Four Seasons, Ritz, Rosewood gibi zincir markaların da çeşitli kategorilerde katıldığı “Haute Grandeur” 2021 ödüllerinde global seviyede “Best Leisure Hotel of the World” seçildi ve dünyanın en iyileri arasında yer aldı. Aynı yıl içinde British Airways’in tur operatörü BA Holidays tarafından yapılan misafir puanlaması ile “Misafir Memnuniyetinde Mükemmellik” sertifikasını da kazanan Hillside Beach Club, 5 yıl üst üste bu ödülü alma başarısını etti. 

Koronavirüs salgını ( COVID – 19 ) sebebiyle uygulanan seyahat yasakları ile  dünya çapında zor günler yaşayan turizm sektöründe, aldığı önlemler ve yeni uygulamaları ile de örnek gösterilen Hillside, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcıları tarafından verilen yorumlar ile Travellers Choice “Certificate of Excellence” ödülünü de 11 yıl üst üste kazanarak başarılarına yenilerini ekledi.

Hillside Çevre ve Sürdürülebilirlik Alanındaki Öncü Uygulamalarına Devam Ediyor

Her biri farklı alanda çalışma, iyileştirme ve denetim gerektiren
10 adet sertifikaya sahip olan Hillside Beach Club, İngiltere Seyahat örgütü ABTA’nın uyguladığı bir sürdürülebilirlik sistemi olan ve 160 adet sürdürülebilirlik kriterini gerçekleştirerek alınabilen “Travelife Gold” sertifikasını dünyada alan sadece 1.000 otelden biri. İyi hissettirme misyonunun bir parçası olarak gördüğü sürdürülebilirlik kavramını 3 ana başlık altında toplayan Hillside  Çevre, insan ve yerele destek başlıkları ile iklim değişikliği etkisini azaltmak için doğal kaynakların korunması, sorumlu tüketim ve atık yönetimi, insan kaynağının önemi, çevresel yönetimde sürdürülebilir projeler ve yerel üreticiler ile sürdürülebilir iş birliklerine odaklanarak uygulamalarını gerçekleştiriyor.

The Times hazırladığı dosya ile “Türkiye’de Nereye Seyahat Edebilirim?” sorusuna cevap verdi

Yurt dışı basınından gördüğü yoğun ilgi ve aldığı ödüllerle ülkemizin tanıtımına katkıda bulunanHillside Beach Club, ünlü İngiliz gazetesi The Times tarafından seçilen yılın tatil destinasyonları arasında yer alarak bir kez daha dünyanın en iyileri arasında gösterildi. İngilizlerin tatil tercihlerini yönlendiren The Times gazetesinin seyahat ekinde tatil yapılması gereken yerler arasında Türkiye’den Hillside’ın yer aldığı listede, Bordeaux, Venedik, Portekiz, Mayorka ve Toskana da sıralanıyor.

İlgili Yazılar