Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Kalitenin adresi BİJUTAKİ ile Tanışın

Kalitenin adresi BİJUTAKİ ile Tanışın

hande hande - - 3 dk okuma süresi
27 0

Piyasadaki başarısı ile adından oldukça söz ettiren bijutaki markası, ürünleri ile de kalitenin tek adresi.
BİJUTAKİ markası son dönemde oldukça popüler. Gerek ürünleri gerekse ürünlerin kalitesi konusunda yapılan olumlu yorumlar markanın çok kısa sürede büyümesini ve gelişmesini sağladı. Markanın kurucusu Abdulkadir BAYKAL oldukça titiz ve planlı çalışan, sektöre emek veren bir işletmeci. KTO Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü mezunu olan ve birçok sektörde görev alan başarılı işletmeci deneyim konusunda da oldukça iyi. Bu deneyimleri sayesinde yatırım yapılabilecek en iyi sektörü keşfetme şansı yakalayan Abdulkadir Baykal, şimdilerde ise bijuteri sektöründe adından bi hayli söz ettiriyor.

2019 yılında ilk mağazasını M1 Real Avm’de açan işletmeci bir yıllık süre içerisinde bu sektördeki önemli eksikleri ve boşlukları doldurmayı başararak 2020 yılın da biraz daha büyümeye karar verdi ve 2. BİJUTAKİ Şubesini Novaland AVM’de açtı. Bu başarısının arkasındaki en özel neden daima hizmeti en üst seviyeye taşımak için yaptığı kararlı çalışmalardır. “Size her şeyin en güzeli yakışır” sloganıyla müşterilerini daima çok özel hissettiren bu marka müşteri odaklı çalışmalar yapmaktadır ve bunu yaparken de kaliteden ödün vermemektedir. Firma bu konudaki en büyük başarısı ile de sektörde öncü. “VİP Ürün” olarak adlandırılan kararma, renk atması ve alerji yapmayan ürün garantisi ile de güven sağlayan firma vizyon ve misyonunu da buna göre belirlemiştir .
2022 yılında 3. Şubesini Kule Site Avm’de açan firma kullan at yerine uzun süre severek kullanılabilecek takıları ile de şu an müşterilerine hizmet vermektedir. En kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturan Bijutaki’ye günümüz altın ve gümüş fiyatlarındaki artış nedeniyle daha fazla ilgi gösterilmeye başlandı. “Altın Kaplama” ürünlerin olmasının yanı sıra kaliteli ve garantili ürün satışının olması da Bijutakiyi sektörde bir adım daha öne taşımayı başardı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir