Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Sır Lojistik: Güvenilir Uluslararası Eşya Taşımacılığı

Sır Lojistik: Güvenilir Uluslararası Eşya Taşımacılığı

hande hande - - 2 dk okuma süresi
24 0

İstanbul merkezli olarak 2003 yılında kurulan Sır Lojistik, uluslararası evden eve nakliyat sektöründe öncü bir konumda bulunuyor. Özellikle Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İsviçre, İngiltere, Kıbrıs, Danimarka, İsveç, Norveç, Polonya ve Çekya gibi pek çok ülkede hizmet veren firma, sektöründe en iyilerden biri olarak kabul ediliyor.

Sır Lojistik’in İstanbul, Londra ve Kıbrıs’ta bulunan şubeleri, geniş hizmet ağını destekliyor. Firma, uzun yıllardır uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyet gösterdiği için sahip olduğu tüm yasal belgelerle güvenilir bir hizmet sunuyor.

Uluslararası eşya taşımacılığında gümrük süreçleri sıklıkla önem arz eder. Sır Lojistik, müşterilerine yüklenirken hangi eşyanın kaç adet taşınabileceği konusunda bilgi vererek gümrükte sorun yaşanmasını engelliyor. Ayrıca, taşınan eşyanın miktarı konusunda müşterilerini bilgilendirerek ticari eşya statüsüne girebilecek durumları önceden önlemeye çalışıyor.

Firma, uluslararası eşya taşımacılığı işlemleri sırasında tüm kurallara ve kanunlara titizlikle uyarak gümrük işlemlerini başarıyla tamamlıyor. Bu sayede müşterilerin eşyaları diğer ülkeye sorunsuz bir şekilde ulaştırılıyor.

Eşya taşımacılığında her ülkenin farklı kuralları ve kanunları bulunuyor. Sır Lojistik, profesyonel ekibiyle her aşamada müşterilerine rehberlik ederek, Türkiye’den çıkarılan eşyaların gideceği ülkede de sorunsuz bir şekilde gümrük işlemlerini tamamlamasını sağlıyor. Ayrıca, Türkiye’den çıkarken veya yeni ülkeye girişte karşılaşılabilecek sorunlara karşı önceden önlemler alarak müşterilerine güvenli bir taşımacılık deneyimi sunuyor.

Sır Lojistik, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, profesyonel hizmet anlayışıyla uluslararası eşya taşımacılığı alanında güvenilir bir iş ortağı olmaya devam ediyor.

İlgili Yazılar