Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hüseyin Can Niziplioğlu’nun, Niziplioğlu Holding NzpGold markalaşma süreci ve planları

Hüseyin Can Niziplioğlu’nun, Niziplioğlu Holding NzpGold markalaşma süreci ve planları

ozge ozge - - 3 dk okuma süresi
28 0

Hüseyin Can Niziplioğlu’nun, Niziplioğlu Holding NzpGold markalaşma süreci ve planları

Niziplioğlu markasının logosuna hiç dikkat ettiniz mi ? Anka kuşu vardır logo’da. Bildiğimiz Anka kuşundan biraz farklıdır. Bizimkinin başında bir taç var ve ağzında taşıdığı bir başak var. İşte hikayemiz tam olarak burada başlıyor. Klişelerden uzak, kendi kimliğini arayıp bulan, insana değer veren, çalışanlarının emeğini asla göz ardı etmeyen bir markadan bahsediyorum sizlere. Anka kuşu efsanesinin 7 basamağı vardır bilirsiniz. İşte bizim markamız, o yedi basamağı deneyimlemiş, her basamaktan sonra yeni bir strateji belirlemiş ve kendine diğerlerinden farklı bir yol çizmeyi tercih etmiştir. Niziplioğlu holding’in kuruluş hikayesini ve kronolojisini anlatmayacağım size, ben markalaşma sürecimizden ve planlarımızdan biraz bahsetmek istiyorum.
Niziplioğlu Holding olarak birçok ayağımız var. Farklı gibi gözükse de birbirini destekleyen oldukça fazla girişimimiz var. Tüm bunları gerçekleştirmek içimizde büyüttüğümüz inanç ve değerler bütünü ile gerçekleşiyor. Şu an bizlerin en yeni gözdesi Almanya GMBH. Yaptığımız ciddi yatırımlar ve üretim gücümüz ile çok stratejik temeller üzerine kurduk. Kendi ülkemizde de oluşturduğumuz yatırımlar ve girişimler planlı ve orantılı bir hızla devam ediyor. İzmir’den sonra Şanlıurfa’da da NZP GOLD adını güvene eş değer yaptık. Ülkemiz için hem ciddi bir üretim hem istihdam sağlıyoruz. Çalışan sayımız azımsanamayacak bir boyutta.
Yönetim kurulu ve tüm ekip arkadaşlarımız ile yeni projeler üretip hayata geçirmeye, büyük başarılar elde etmeye, üretimlerimize sürdürülebilirlik sağlamaya devam ediyoruz. Bizlerin Arge süreci hiç bitmiyor demek çok doğru olur. Buradaki en önemli şey ise, birbirimizi sürekli motive etmemiz ve gerçekçi adımlar atmak için sürekli gelişmemizdir.
Söylediğim gibi, sadece işimize odaklanmak bizleri köreltmesin diye hayata, insana hatta tüm canlılara dokunmaya devam ediyor ve edeceğiz. Niziplioğlu ailesi sadece ürettiklerine değil dokunduklarına da değer katmaya söz verdi. Bu sözü tutmak hepimizin görevi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir