DOLAR 32,3428 0.19%
EURO 35,1255 -0.17%
ALTIN 2.239,87-0,15
BIST 8.890,101,97%
BITCOIN %
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lugano – Beşiktaş Maçında Kavga Çıktı! Chamberlain Kırmızı Kart Gördü

ABONE OL
7 Şubat 2024 14:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Lugano – Beşiktaş Maçında Kavga Çıktı! Chamberlain Kırmızı Kart Gördü

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde Lugano ile oynadığı son grup maçında zorlu bir mücadeleye sahne oldu. Ancak, maçın son dakikalarında saha içinde yaşanan kavga, olayların odak noktasına taşındı ve Alex Oxlade Chamberlain kırmızı kart gördü.

UEFA Konferans Ligi’nde Beşiktaş, Lugano deplasmanında prestij mücadelesi verdi. Siyah-Beyazlılar, herhangi bir çıkma ihtimali olmamasına rağmen sahaya galibiyet hırsıyla çıktı. Ancak, maçın normal süresinin bitimine yakın bir süre kala saha içinde tansiyon yükseldi.

Gerginlik Chamberlain ve Steffen Arasında

Karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında Alex Oxlade Chamberlain ile Lugano’nun futbolcusu Steffen arasında bir ikili mücadele esnasında gerginlik yaşandı. İki futbolcu yerde kaldı ve sinirlerine hakim olamayarak birbirlerine yönelik sözlü sataşmaların ardından kavga çıktı.

Genç Futbolcuların Müdahalesi

Saha içindeki gerilim, Beşiktaş’ın genç oyuncularının araya girmesiyle kontrol altına alınmaya çalışıldı. Ancak, gerginlik kısa sürede yedek kulübesine de sıçradı. Taraflar arasında yaşanan arbede, maçın hemen ardından büyük yankı uyandırdı.

İki Futbolcuya Kırmızı Kart

Olayların yatışmasının ardından maçın hakemi, Chamberlain ve Steffen’e doğrudan kırmızı kart gösterdi. Bu kartlar, Beşiktaş’ın UEFA Konferans Ligi’ndeki son maçının unutulmaz bir detayı olarak tarih kitaplarına geçti. Tarafların olay sonrası açıklamaları ve UEFA’nın konuyla ilgili değerlendirmesi beklenirken, bu olayın siyah-beyazlı camiada tartışmaları beraberinde getirmesi bekleniyor. trwin güvenilir mi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.