Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. BAHÇEŞEHİR ISPARTAKULE ALTIN EMLAK TUNCAY GÜLER’İN UZAMANLIK ALANI YATIRIM DANIŞMANLIĞI VE MÜLK YÖNETİMLİĞİ

BAHÇEŞEHİR ISPARTAKULE ALTIN EMLAK TUNCAY GÜLER’İN UZAMANLIK ALANI YATIRIM DANIŞMANLIĞI VE MÜLK YÖNETİMLİĞİ

hande hande - - 3 dk okuma süresi
662 0

Gayrimenkul sektöründeki başarıları ile tanınan ve bu noktada kendini geliştiren iş insanı Tuncay Güler 2012 yılından beri aktif olarak bu alanda çalışmaktadır. Alanında oldukça profesyonel olan ve oldukça yoğun bir şekilde çalışan başarılı iş insanı 2014 yılında Altın Emlak Bahçeşehir Ispartakule’deki iki şubeninde yöneticiliği yapmaktadır. Başarılı iş insanı bu noktada Bahçeşehir Ispartakule Altın Emlak olarak 15 senedir bölgede hizmet vermektedir. Altın Emlak Tuncay Güler gayrimenkul mülklerinin işletilmesi, kontrolü ve gözetimi, pazarlama, kiralama, finansal yönetim ve kiracı ilişkileri dahil olmak üzere mülklerin aylık ve yıllık operasyonlarını yönetmektedir.

Tuncay Güler’in uzmanlık alanı yatırım danışmanlığı ve mülk yönetimidir. Bu alanda gerekli tecrübe ve bilgi birikimine sahiptir. Bu da onun başarılı olmasını sağlamıştır. Aynı zamanda Tügem üyeliği de bulunan Tuncay Güler kendi alanında aldığı övgü ve güvenilirlik ile kendini kanıtlamıştır. Önümüzdeki yıllar içinde oldukça iyi planları ve hedefleri olan Tuncay Güler bu noktada en önemli olan şeyin ise işini sevmek ve disiplinli olmaktan geçtiğini de belirtiyor. Bu noktada Tuncay Güler, “Pandemi ile birlikte gayrimenkul alanı çok değişti. Bu yeniliklere ayak uydurmak çok önemli. Bu yüzden sürekli çalışmak ve disiplinli olmak önemli.” diyerek düşüncelerini aktardı.

Tuncay Güler Kimdir ?
3 kasım 1986 yılında istanbul’da doğan iş insanı aslen Erzincanlı. Başarılı bir okul hayatı geçiren ve ardından da Bolu İzzet Baysal Üniversitesi’nden mezun olan Tuncay Güler evli ve bir çocuk sahibidir. Diğer yandan Tuncay Güler iş hayatına 2012 yılında gayrimenkul danışmanı olarak başladı. Bu alanda kendini geliştiren başarılı isim oldukça yoğun bir tempoda çalışmaktadır. Tüm bu zorlu süreçlerden sonra 2014 yılında ise Altın Emlak Bahçeşehir Ispartakule’deki iki şubesininde yöneticiliği yapmakta ve bunlarla birlikte broker olarak aktif olarak çalışmaktadır.

İlgili Yazılar