Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Türkiye’nin Yeni Arama Motoru AlfaContext

Türkiye’nin Yeni Arama Motoru AlfaContext

haber haber - - 2 dk okuma süresi
2 0

Türkiye’nin Yeni Arama Motoru AlfaContext

Türkiye merkezli ve gizliliğe önem veren bir arama motoru olan AlfaContext, 4 Ağustos 2023 tarihinde yayın hayatına başladı. Bu yeni arama motoru, kullanıcıların kişisel verilerini kaydetmeyerek gizliliğe büyük bir özen gösteriyor. Ayrıca, AlfaContext kendi altyapısı üzerinde çalışarak, hiçbir dış kaynaktan veri almadan tamamen özgün arama sonuçları sunuyor.

AlfaContext, dünya dili İngilizce ve ana dilimiz Türkçe ile hem ulusal hem de uluslararası kullanıcılara hizmet veriyor. Bu özellikle, Türkiye’de yerleşik kullanıcılar için Türkçe içeriklere kolay erişim sağlarken, dünya çapında bilgiye ulaşmak isteyenlere de İngilizce içerikler sunuyor.

Arama motoru pazarında yerini almış olan AlfaContext, sadece arama sonuçları sunmakla kalmayacak, aynı zamanda kullanıcılara daha fazla servis sunma yolunda sürekli gelişim gösterecek. Bu yenilikçi arama motoru, yerli ve milli bir alternatif olarak, milletin beklentilerini karşılamak için çabalayan diğer arama motorlarından büyük bir farklılık taşıyor. AlfaContext, rekabetin yanı sıra kullanıcıların gizliliğine de büyük bir önem vererek Türkiye’de ve dünya genelinde önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

AlfaContext(alfacontext.com)’in Türkiye ve dünya genelindeki kullanıcılarının beklentilerini karşılamak ve daha fazla yenilik sunmak için çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir