DOLAR 32,3359 0.16%
EURO 35,1817 -0.03%
ALTIN 2.241,13-0,09
BIST 8.718,11-1,25%
BITCOIN 2091910-5,46%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bu ödül Kafkas arılarının… Aria Propolis’e anlamlı ödül

Bu ödül Kafkas arılarının… Aria Propolis’e anlamlı ödül

ABONE OL
8 Mart 2024 19:32
Bu ödül Kafkas arılarının… Aria Propolis’e anlamlı ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Strong Medya tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

“Artvin Vadilerinden Gelen Doğal Sağlık” sloganıyla yola çıkan Aria Propolis Yılın İnovatif Takviye Edici Gıda Markası Ödülü’nü kazandı.

Alanlarında uzman jüri üyelerinin üç aşamalı değerlendirmesi ile belirlenen ödüller 26 Şubat’ta düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Dünyanın en önemli beş arı ırkından biri olan Kafkas Arı ırkının Artvin Vadilerinde ürettiği propolisi, damla formuna getirerek çocuklara özel ambalaj ile piyasaya süren Aria, bu alanda çocuklara özel içerikle propolis üreten firma olması sebebiyle inovasyon ödülüne layık görüldü.

ARIA Propolis Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yaşar; “Artvin’in üçbin’e yakın bitki çeşitliliğine sahip eşsiz vadilerinden elde edilen propolisi ve bu propolisi toplayan Kafkas arı ırkını dünyaya tanıtıyoruz.” dedi.

Kenan Yaşar, “Çıktığımız bu zorlu yolda gücümüzü kurumsal ilkemiz olan Üretici – Değer – Paylaşım yapısına uygun olarak Artvin bölgesindeki sözleşmeli arıcılarımızdan ve ARIA Propolis damla kullanıcılarından gelen muhteşem yorumlarından alıyoruz. Artvin yöresinde ham propolis tedariğimizi sağlayan arıcılarımıza ve ARIA Propolis damla kullancılarımıza teşekkür ediyorum” diye ekledi.

ARIA Propolis Kafkas Arısı Propolisinin dünyaya tanıtımı için yoğun faaliyetler yürütüyor. Bu alanda yoğun öncü çalışmalar yapan Artvin Çoruh Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ve ARIA Propolis arasında işbirliği devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.