Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’den açıklama

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’den açıklama

haber haber - - 3 dk okuma süresi
11 0

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’den açıklama

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Aleksandar Stanojevic sonrası teknik direktörlük görevine kimin geleceğine ilişkin, “Yönetim kurulu olarak Aykut Kocaman’la çalışmanın uygun olmadığı kanaati oluştu. Dirk Kuyt da masadaki alternatiflerden bir tanesi. Onda da bazı tereddütlerimiz var. Basında hiç çıkmayan isimlerle de görüşmelerimiz var” dedi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Konyaspor Kayacık Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantıda konuşan Başkan Fatih Özgökçen, geçen hafta içerisinde Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile yolları ayırdıklarını hatırlatarak, “Önce şunu belirteyim, hocayla yollarımızı ayırma meselesi hocanın kendi isteğiyle olmuştur. Biz hocayı göndermedik. Kendisi ayrılmak istediğini beyan etti. ‘Bu noktadan sonra benim kulübe mental olarak çok fazla faydalı olmam söz konusu olmaz’ dediği için biz bu noktada yollarımızı hocayla ayırdık” cümlelerine yer verdi.

“Bazı taraftarlarımızın Konyaspor gol attığı zaman üzüldüğünü gördüm”

Yeni teknik direktör konusunda basında çıkan birçok ismi duyduğunu söyleyen Başkan Özgökçen, “Bizim görüştüğümüz, görüşmediğimiz isimleri görüyorum. İstişare ediyoruz. Değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Ama neticede hep şunu söylüyorum; Konyaspor’a fayda getirecek hayırlı imzalar atmayı cenab-ı hak bize nasip etsin. Çünkü öyle bir durum içerisinde kalıyorsunuz ki sabırsızız. Gelecek adam 5 maç kazanır. Ondan sonra 3 maç kaybettiği zaman yine durum bellidir. Bu anlayışla biz bir yere varamayız. Bazı taraftar gruplarının çok üzülerek söylüyorum, Pendik maçında kayıtları elimizde, Konyaspor gol attığı zaman üzüldüğünü gördüm. Pendik gol attığı zaman sevindiğini gördüm. Bunun taraftarlıkla falan hiçbir şekilde bağdaştırılacak bir yönü yoktur. Böyle bir taraftarlığı biz kabul etmiyoruz. Maçlara da gelmesin bunu yapacaklar. Net bir şekilde söylüyorum. O taraftar eğer seviniyorsa Konyaspor gol yediği zaman, maça gelmeyecek. İsteklerini yapmamış olabiliriz. Bundan sonra da Konyaspor Kulübü menfaatleri maddi noktada neyi gerektirirse onu yaparız, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. royalbet mobil giriş

 

 

İlgili Yazılar