Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İnstagram Fenomeni, Dilara Alisa’dan Olay Pozlar

İnstagram Fenomeni, Dilara Alisa’dan Olay Pozlar

haber haber - - 2 dk okuma süresi
11 0

Sosyal medyada son zamanlarda adından sıkça bahsettiren İzmirli Dilara Alisa, Instagram’da elde etmiş olduğu başarı ile konuşuluyor. Dilara Alisa, sosyal ağlarda şıklığı ve zarafetiyle ön plana çıkıyor.

Dilara Alisa , @dilaraalisaa İnstagram adı ile uzun süredir instagramda gündemde. Dilara Alisa İzmirli zengin bir ailenin çocuğudur. Dilara isimli güzellik salonu bulunur. Kendi güzelliği ile de instagram’ın ünlü isimlerindendir. Profilimde yer alan ailesi ve selfie’leri ile adından söz ettirmektedir. İstanbul’un zengin çocukları arasında yer alan Dilara Alisa Instagram’da elde etmiş olduğu başarı ile ve olay pozlarıyla çok konuşuluyor. Ailesi ile yaşantısı beraberlikleri son zamanı en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Dilara Alisa son olarak olay pozlarla gündeme geldi. Instagram hesabından paylaşmış olduğu resimler çok konuşuldu. Instagram ünlülerinden birisi olarak ve dilaraalisaa profil ismini kullanan güzel isim uzun zamandan beri göz önünde olan isimlerden biri ve cemiyetin aranan isimlerinden. Her yapmış olduğu olay olan Dilara Alisa paylaşımları ve kusursuz görünümü ile göz dolduruyor. Pek çok isme de örnek olan kombinleri ile ünlü isim yaza uygun tasarımlar ile şıklığı ve zarafeti hemde güzellik salonlarında vermiş oldu karelerle de çok büyük bir ilgi görüyor.

Yaz aylarının gelmesiyle beraber ünlü Instagram fenomeni bikinili, mayolu ve pareolu tasarımlarla da olay pozlar verdi. Daha çok yeni sezonun trendlerini belirleyen isimlerden biri haline geldi. Uzun açık sarı saç tonunu bu yaz tercih eden güzel isim paylaşmış olduğu her kare ile hem güzelliğine hem de ailesi ile beraber yaşamış olduğu samimiyeti ortaya koyarak özel hayatına dair bilgi vermiş oldu.

İlgili Yazılar