USD
5,3168
EURO
6,0751
ALTIN
208,8705

Etin Lüks Hali: Dilek Et

Türkçe anlamıyla biftek olan steak et kültürü, ülkemizde de son yıllarda olukça popüler bir yemek haline geldi. Steak et kültürünün artarak devam ettiği günümüzde, gastronomi alanında yeni açılan Steak House’lar görsele ve kaliteye aşırı dikkat ediyorlar. Türkiye’de birçok firmanın et tedarikçisi olan Dilek Et Firma Sahibi Mehmet Dilek, müşterilerin asıl tercihlerinin lezzet olduğunu belirterek, Steak […]

Etin Lüks Hali: Dilek Et
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Türkçe anlamıyla biftek olan steak et kültürü, ülkemizde de son yıllarda olukça popüler bir yemek haline geldi. Steak et kültürünün artarak devam ettiği günümüzde, gastronomi alanında yeni açılan Steak House’lar görsele ve kaliteye aşırı dikkat ediyorlar. Türkiye’de birçok firmanın et tedarikçisi olan Dilek Et Firma Sahibi Mehmet Dilek, müşterilerin asıl tercihlerinin lezzet olduğunu belirterek, Steak House kültüründe hizmet veren firmaların lüks et ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

STEAK HOUSE’LAR OLDUKÇA POPÜLER

Özellikle sosyal medyada yer alan Steak House’lar oldukça popüler durumda. İçlerinde Nusret gibi dünyaya açılan firmalarda bulunuyor. Görselliğin oldukça önemli olduğu bu sektörde, görsellik ve kaliteden de öte müşterilerin asıl tercihleri ise lezzet oluyor. Kısa zamanda yayılan Steak House kültüründe birçok firma hizmet veriyor. Birçok irili ufaklı firma lezzet yarışında birbirleriyle hem yarışıyor, hem de müşterilerine lezzet ziyafeti sunuyor. Son dönemde ayrıca burger konseptiyle iş yapan işletmelerde sayıca oldukça dikkat çekiyor.

DİLEK LÜKS ET

İşte bu lezzetli etlerin firmalara tedarik eden en büyük şirketler arasında Dilek Lüks Et bulunuyor. Gastronomi dünyasına hızlı bir giriş yapan Steak House’ların sayısının hızla artması da ayrı bir sektöre ihtiyaç oluşturuyor. Mükemmel lezzetlere sahip etleri tedarik eden sayılı firmalardan birisi olan Dilek Et, ette kaliteyi vaat ediyor.

İstanbul ve Antalya’dan sonra Ege Bölgesi deposunu İzmir Kısıkköy’de açan firma, sektörün duayen şirketleri arasında yer alıyor. Dilek Lüks ET, et ve lüks kavramlarının birleşimden oluşan ürün gamıyla Türkiye’de sayısız restorana ve et lokantasına ürün sağlıyor.

Dilek Et ile ilgili bilgi veren Dilek Et Firma Sahibi Mehmet Dilek, “İstanbul Eyüp, Antalya Muratpaşa ve İzmir Kısıkköy’de soğuk hava depolarımız bulunuyor. Bu üç noktadan Türkiye’nin birçok yerine Lüks Et tedarik ediyoruz.” şeklinde konuştu.

LÜKS ETLER ANADOLU’DAN

Lüks etleri Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden temin ederek Türkiye’nin dört bir yanına dağıttıklarını aktaran Mehmet Dilek, “Depolarımızdan çıkan etler, son model soğutuculu araçlarımızla Steak House’lara ve lüks et ihtiyacı olan et restoranlarına götürülüyor. Etlerimiz İslami usullere göre kesiliyor. Yani tamamen helal et satıyoruz. Anadolu’nun birçok bölgesinden, özellikle de İç Anadolu’daki çeşitli illerden et temin ediyoruz. Ancak bizim etlerimiz hayvanın klasik bölgelerinden ziyade daha çok antrikot, bonfile, dallas, tbone, newyork, tomehawk, tranç, nuar, kuzu pirzola ve kuzu kaski şeklinde bulunuyor. Steak House’ların aradığı et olarak ne varsa temin edebiliyoruz. Lüks Et’te 1 numarayız ve iddialıyız.” diye konuştu.

Etin Lüks Hali: Dilek Et - haberport.gen.tr