Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Hikmet Karaman’dan Yusuf Sarı Açıklaması

Hikmet Karaman’dan Yusuf Sarı Açıklaması

haber haber - - 2 dk okuma süresi
9 0

Hikmet Karaman’dan Yusuf Sarı Açıklaması

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş ile Golsüz Beraberlik Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu.

Adana Demirspor’un deneyimli teknik direktörü Hikmet Karaman, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynadıkları ve golsüz berabere kaldıkları müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu. Karaman, zorlu mücadelede 10 kişi kalmalarına rağmen elde ettikleri 1 puanın olumlu bir sonuç olduğunu belirtti.

“Zorlu Deplasmandan Bir Puan Olumlu”

Hikmet Karaman, Beşiktaş deplasmanında 10 kişi kalmalarına rağmen alınan 1 puanın olumlu bir sonuç olduğunu vurgulayarak, “Maçtan sonra ikinci 45 dakikada 10 kişi oynuyorsanız Beşiktaş deplasmanında bir puan olumlu gözüküyor ama geliştirmemiz gereken çok şey var. İlk 45 dakikada topun hakimi bizdik ama gol bölgelerinde sıkıntı yaşadık. Takım burayı geliştirecek. 10 kişi kaldık, zaten kadro ve hamle gücünde eksikliğimiz var. Beşiktaş’ın da pozisyonları oldu. İyi mücadele eşittir goldür. 10 kişi olduğumuz için bunu tolere edebiliriz.” şeklinde konuştu. Betlike

“Transfer Beklentileri ve Adana Demirspor’un Geleceği”

Teknik direktör ayrıca transfer konusuna da değindi. Hikmet Karaman, Adana Demirspor’un geçmiş yıllardaki başarılarına vurgu yaparak, “Adana Demirspor geçtiğimiz senelerde çok iyi bir takımdı. Geçtiğimiz sezonlarda ilk 2 sıranın içine girecek bir takımdı. Adana Demir’in oyuncu havuzu eksilmez. Murat Başkan’ın ne yapacağı hiç belli olmaz. Bir bakmışsın kimsenin beklemediği oyuncuları getirir. Biz de sabırla bekliyoruz. Elimizdeki mevcut kadroyla elimizden geleni yapıyoruz. Hastayım, hasta hasta çalışıyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu sözlerle, Hikmet Karaman’ın takımının performansına ilişkin yanı sıra transfer beklentileri ve gelecek hedeflere dair önemli açıklamalarda bulunduğu görüldü.

İlgili Yazılar